Om Mia Berndes

Att möta människor är något av det finaste för mig. Att hjälpa dem se sina styrkor och bygga fler lager av tillit till sin egen person ännu bättre. Jag är genuint intresserad av vad som sker när vi ses tillsammans i grupp och är autentiska inför varandra. Det är både oerhört vackert och samtidigt kraftfullt när vi tar bort alla lager och masker vi ofta bär. Det är då vi tillsammans kan både våga och växa, enskilt och tillsammans.

Jag har under många år utforskat det mer själsliga spektrat av oss människor och har gått från träningsinstruktör och utbildad dansare till att titta mer inåt. Min egen utmattning mitt i livet har gett mig nya insikter och ett nytt perspektiv på återhämtning, ett ämne som jag även valt att utbilda mig inom. Jag är även utbildad Yin Yogalärare vid Arboga Yinyoga Akademi samt instruktör för att hålla guidade skogsbad.
Jag är också utbildad inom coaching, ledarskap, kommunikation, pedagogik & grupprocesser. Har gått UGL, utveckling-grupp-ledarskap på Försvarshögskolan.
Har också läst beteendevetenskap, professionella samtal & coaching vid Stockholms Universitet och har själv deltagit i flera långa kurser inom personlig utveckling samt kvinnocirklar. Utbildad inom metoden Dans för Hälsa samt gått Reiki steg 1. Jag är också utbildad inom äventyrspedagogik samt dramapedagogik.