Röster om Järvsö Retreat

”Med mjuk och inkännande hand ledde Mia oss genom en underbar helg fylld av härliga upplevelser i harmonins tecken. ”

”Jag upplevde helgen i Järvsö som magisk, nästan lite overklig. Att allt detta finns så nära men ändå så avlägset i vardagen som rusar. Det händer något fint när kvinnor får vara närvarande och mjuka i grupp. Upplägget var så fint och som ett smörgåsbord av närande aktiviteter som alla spelade en stor roll och kompletterade varandra. Stämningen i gruppen och miljön runtomkring kändes lugn, trygg och tillåtande. Mia ledde det hela med så mycket kärlek och omtanke. Maten var underbar och kändes som att den boostade kroppen som det övriga boostade själen.”

”Mias omhändertagande under helgen kändes som en lång varm innerlig omfamning som jag aldrig ville skulle ta slut.”

”Under helgen kunde jag äntligen stänga av mitt brusande livspussel och lyssna inåt. Vad är egentligen viktigt i mitt liv? Så välkomponerat program hela helgen, både inne i studion och ute i magiskt vacker natur. Älskade alla Mias pass men mina favoriter var yinyogan och skogsbadet! Gruppen var trygg och omfamnande och det kändes som jag lämnade Järvsö stärkt, utvilad och påfylld av kärlek – både till andra och mig själv.”

”Helt fantastisk, själsläkande och lite omtumlande helg.”

”En helg som gav mersmak  och frid i sinnet. Ett retreat med utrymme för självkärlek och systerskap.”

”Det var en fantastisk helg på så många vis. Den gav fin möjlighet att få kontakt med inre tankar och processer och samtidigt fanns en tydlig gemenskap där gruppen fick ta plats tillsammans och dela många upplevelser.”

”En helg att bevara nära hjärtat, en plats jag önskar återvända till många gånger om.”

”Svårt att sätta ord på de senast dygnen i Järvsö. Stunder jag fått dela med fantastiska kvinnor. Känner mig så tacksam och rik efter den här helgen som gett mig så mycket värme, kärlek och gemenskap. Avskalad från all annan distraktion. Skogsbad, delade måltider, yoga, dans och reflektion genom dagarna. Känner mig stärkt, lugn, glad, skör och modig på samma gång. Särskilt tack till finaste Mia som gav oss denna plats att mötas på.”

”Denna helg i Järvsö kommer jag att bära närmast hjärtat som en skatt. Som att mitt grundvatten är påfyllt av skog, kärlek och frid. Mia leder så kärleksfullt genom de olika aktiviteterna som bottnar i rörelseglädje, självkärlek och balansering. Varsamt skalar vi bort vardagens brus och närmar oss den allra innersta kärnan och längtan.”