Dans

Det finns många skäl att dansa. Låt tankarna vila en stund samtidigt som ni fyller på med rörelseglädje och gemenskap. Dansen har alltid varit mitt första språk och där jag känt mig som mest levande. Jag erbjuder er möjligheten att upptäcka dansens kraft, dansa kravlöst och utan prestation! Jag leder er genom en eller flera dansklasser med inslag av pulshöjande övningar, rörelseglädje i grupp, enkel koreografi, beröring och återhämtande avslappning. Inga förkunskaper behövs. När deltagare lämnar dessa klasser brukar det vara med verkligt stora leenden, sänkta axlar och med en strålglans som smittar. Dansen kan ge en paus från oro, krav och stress och ge en stärkt kroppsbaserad självtillit.

Vi utgår från forskaren och doktoranden Anna Dubergs metod, Dans för hälsa. Vi dansar för att känna känslan i kroppen, att få lämna en ofta kravfylld vardag för rörelseglädje och gemenskap och en möjlighet att vara helt närvarande i ögonblicket. Stärk er psykiska hälsa och välbefinnande genom härlig dansglädje!

Aktuella danskurser vt 2024: Torsdagar 19.00-20.30 Lilla Teatern, Järvsö
Dansklasserna ges i samarbete med studieförbundet Bilda och anmälan gäller terminsvis, 10 ggr.
Just nu finns en kölista för kommande terminer- vill du signa upp? Maila mig på mia@jarvsoretreat.se

För företagsgruppen eller kompisgänget erbjuder jag olika slags upplägg beroende på önskemål och behov. Jag är mobil och erbjuder dessa tjänster om ni finns på en lämplig plats. Det går också fint att boka in sig här på gården för ett enstaka tillfälle.

Information om ht2024 kommer inom kort.